Buborék Együttes nemzetközi dalversenyen

A Minimax Gyerekhajó rendszeres fellépője között tartjuk számon a Buborék Együttest. Számtalan remek bulit tartottak már Nálunk.

Elindultak egy nemzetközi dalversenyen, ahol nagyon jó eredményeket értek el eddig,  Kovács Csillát kérdeztük a versennyel kapcsolatban:
 

"A zenekar megalakulása óta a közönség folyamatos visszajelzései mellett, nagyon fontos számunkra a szakmai visszajelzés is. Indultunk már dalversenyen, több magyar zenekarral együtt itthon is, de most minden bátorságunkat össze szedtük, és hiába próbáltak lebeszélni róla, elindultunk egy nemzetközi dalversenyen is. Már csak azért is magyarul!!! 

Nem számítottunk rá, hogy esetleg tovább jutunk, hiszen a verseny szervezői tájékoztattak arról, hogy milyen sok beérkezett pályamű közül kell majd kiválasztaniuk a középdöntőbe, majd pedig a döntőbe jutott dalokat. Kerékgyártó László kollégámmal már nagyon sok dalt írtunk, több stílusban és nem csak gyerekműfajban, de azért még is csak ez nekünk a hazai pálya és ezt szeretjük igazán. Amikor megtudtuk, hogy bekerültünk a középdöntőbe és nem csak a dal, hanem akkor még a dalhoz készült klip is, hát óriási volt az öröm. Mindketten úgy gondoltuk, hogy ez aztán a legjobb dolog a világon, ami történt, hiszen 16.000 beküldött dalból, csak 10% jutott tovább. Titkon reménykedtünk a döntőbe való bejutásban, de amikor értesítettek bennünket, hogy a 14 döntős dal között a miénk is benne van, nem is akartuk elhinni. Számunkra itt vált igazán izgalmassá a verseny. Ez óriási dolog egy magyar gyermekzenekar életében, hogy egy világversenyen így elismerik. Nem csak hogy magyar nyelven jutottunk tovább, hanem Európából az egyetlen gyermekzenekarként. Hihetetlen és óriási öröm ez számunkra. A verseny hamarosan véget ér, a közönségszavazás talán pont ebben a percekben ér a végére, de a szakmai zsűri is hamarosan meghozza döntését. Bármi is lesz a végeredmény, az eddigi sikerek abszolút motiválnak arra, hogy még sok-sok kedves dallammal és szövegekkel örvendeztessük meg a családokat. Az eredményről mindenképp hírt adunk oldalainkon."

 

Köszönjük szépen a Buborék Együttes énekesnőjének, Csillának az élménybeszámolót.

Nagyon szurkolunk Nektek, további sok sikert a versenyhez és a munkátokhoz!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!