Hogyan dekoráljunk húsvétosan?

Feleslegessé vált fakanál

Ha Anyunak van otthon olyan fakanala, amit már nem igen használ, akkor kérjétek el tőle, hogy abból készíthessetek húsvéti nyuszit vagy csibét. Fessétek be, ragasszátok, rajzoljátok! Ha nem elég cuki, akkor egy kis masnit is köthettek a nyakára.

Nincs Húsvét csibe nélkül!

Ami a legfontosabb: egy sárga papír tányér. Ne felejtsétek, ha csak fehéret találtatok, akkor van egy plusz mókától, fessétek be sárgára! Ha ezzel meg vagytok, mehet a szemecske, a csőr és lábak ragasztása. Nocsak, már kész is?

 

KIS LURKÓK, CSAK HALKAN MEGSÚGOM, MERT LEHET, HOGY ANYA OLVASSA A CIKKET: NEM SOKÁRA ANYÁKNAKPJA! NE RAKJÁTOK MESSZIRE A KÉZÜGYESSÉGEKET, MERT NEKIK IS KELL MAJD MEGLEPIT KÉSZÍTENI!


HA MÉG NEM  TUDJÁTOK, HOL ÜNNEPLITEK AZ ÉDESANYÁK ÜNNEPÉT, AKKOR HATALMAS SZERETETTEL VÁR BENNETEKET A MINIMAX GYEREKHAJÓ ÁPRILIS 30-ÁN AZ ANYÁK NAPJA ÜNNEPÉNEK NEVÉBEN!

NEM ELFELEJTENI: JÓ, JÓ, JÓ, MINIMAX HAJÓ!

KISLÁNYOK, KISFÚK!

LASSAN ITT A HÚSVÉT ÜNNEPE, NEM SOKÁRA MÁR A NYUSZIKA MINDEN BOKOR ALÁ TOJIK EGY SZÉP TOJÁST. A FIÚK INDULHATNAK LOCSOLNI, A LÁNYOK PEDIG MÁR NEKI IS KEZDHETNEK A PIROS TOJÁSFESTÉSNEK. AZONBAN MINDIG ELFELEJTÜNK VALAMIT: KI FOGJA NYUSZISBA VÁRÁZSOLNI OTTHONUNKAT?

Minden kis manó biztosan szeret rajzolni, színezni és ragasztóval rosszalkodni. Nagy büszkeség szokott lenni számukra, ha a szülők lakásukat a családi rajzokkal, a magokból kreált virágokkal vagy a lurkók által készített karácsonyi dekorációval díszítik.

Csöppségek! Itt van pár ötlet, hogy még Húsvét előtt hogyan díszítsétek fel az otthonotokat Anya és Apa segítségével! Szerezzétek be a kellékeket, színezzetek, ragasszatok, ügyeskedjetek, és végül büszkélkedjetek!

WC gurigából és műanyag pohárból nyuszi?

Egyszerűen nagyszerű! Nincs más dolgotok, mint szemecskét ragasztani, orrocskát és bajuszt rajzolni! Valamit elfelejtettünk? Hát persze, mi lesz a nyuszkó fülecskéjével? Ha még cukibbá szeretnétek a varázsolni, akkor egy kis vattapamacsot ragasszatok a guriga vagy pohár hátuljára és már kész is van a farkincája!

  

Színes mintás tojásnyomda egy félbe vágott krumpliból?     

Szuper kis nyomda Húsvétkor is! Vágjatok félbe egy krumplit, késsel mintázzátok és fessétek be temperával! Ha ez meg van, akkor már minden kis manó tudja, hogy működik. Anyu, Apu, amire oda kell figyelni: az a kés, és persze a falak épsége!

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kincses Bettina

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!