Húsvétváró

Húsvétváró Minimax Gyerekhajó

Hiphip Hurrá!!! Lassan itt a Húsvét! Kis legények irány locsoló verseket tanulni, kölnit beszerezni! Lányok, titeket sem felejtettünk el! Lassan be kell szereznetek a piros tojásfestéket és felkészülni a locsolás mókáira!

Mit szólnátok, ha április 2-án a Minimax Gyerekhajó fedélzetén együtt koncerteznénk, ugrálnánk, játszanánk a Húsvéti láz hangulatában?

Ezen a napon mindennek a Húsvét, a Nyuszi és körülöttetek kell forognia! Épp ezért ötletes tojásfestő sormintákat mutatunk Nektek! Készítsünk együtt húsvéti dekorációt, öltöztessük fel közösen a Minimax Gyerekhajó barka fáját! Szeretnénk, ha minden egyes kis manócskának lenne egy kis tojása a barkán, szóval ne maradjatok le róla!

Emellett táncoljunk együtt a HandaBanda ismert gyerekdalaira, készítsünk arcfestést! Próbáljatok ki minél több szórakoztató társas és logikai játékot! Kicsik, nagyok, ne maradjatok le a gyerek Zumbáról sem, rázzunk közösen a legszuperebb, legpörgősebb zenékre.

Ismeritek a Zokni Nyunyát? Szuper kis állatfigurákat készíthettek zoknikból, varrhattok neki szemecskét, szájat, vagy bármit. Készítsétek el kedvetek szerint, és ne hagyjátok el, mert hazakísér Titeket!

Mit szóltok egy kis viaszfestéshez? Különleges technikával, papírral, krétával és vasalóval tudtok szebbnél-szebb alkotásokat készíteni a hajón, amit szintén hazavihettek emlékként.

Hajókázzatok velünk, Budapest nevezetességeivel körbe zárva, mint a Budai vár, Parlament, a Gellért hegy és nem utolsó sorban a csodás hidjaink.

Találkozhattok Pici cicával és barátaival, akik már nagyon várnak Benneteket!

Ne feledjétek: Jó, jó, jó Minimax hajó.

Várunk április 2-án vasárnap, 10 órás kezdéssel (kapunyitás 9.40) a Batthyány téren, a Mahart 2-es kikötőjében.

Sziasztok!
Kincses Bettina

A hajóra szóló jegyértékesítés a jegy.hu oldalon vagy rendezvény előtt
a helyszínen történik.

Információ:  info@gyerekhajo.hu vagy 70/8669066

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!