Mikulás váró programajánló

Várva várt Mikulás....

Szerintem elmondhatjuk, hogy a legtöbb gyermek kedvenc hónapja a december, nem véletlenül. Hiszen ekkor érkezik a Mikulás és nincs is annál izgalmasabb, hogy vajon mit fog rejteni a szépen kitisztított kiscipő. Vajon lesz-e benne virgács, vagy nem vette észre a Mikulás, amikor éppen nem mindig viselkedtünk jól? Tudni fogja, hogy mire vágyok igazán?

Nincs is szebb időszak annál, amikor még egy gyermek annyira tisztaszívű és őszinte, hogy elhisz mindent, beleértve hisz még a Mikulásban, Jézuskában és persze a Húsvéti nyusziban. Segítsünk nekik szebbé tenni ezeket az éveket, hadd élvezzék ki ezeknek a csodalényeknek az előnyeit.

Nagyon jó lehetőséget nyújthat erre a Minimax hajó is, ahol december 3-án Mikulás váró rendezvénnyel várjuk a kicsiket. A megszokott szuper játékokon kívül, most a Csurgó zenekar koncertjét élvezhetik a kicsik és nagyok a Mikulással együtt. A bátrabbaknak pedig lehetőségük lesz beleülni a Télapó ölébe, elmondani, hogy mit szeretnének tőle kérni, és egy fotót készíteni vele.

Úgy gondolom, hogy a Mikulással közös fényképezkedés nagyon jó emlék lehet, hogy a gyermekünk évekkel később visszanézve láthatja, hogy milyen volt még az az idő, amikor még hitt a csodákban.
 

Mi vár rátok ezen a napon?

A koncert után, az addig oly várva várt Mikulás is megérkezik manóival és elfoglalja kényelmes fotelját.

Énekeljünk közösen neki. Beszélgessünk vele, hogy milyen hosszú utat tett meg, milyen a rénszarvasokkal repülni és örömet okozni minden gyereknek.

A közös találkozás után, aki szeretne, egyedül is beszélgethet a Télapóval, átadhatja neki az otthon készített rajzát és mondhat neki verset is.

De ne csüggedj! Ha nem készültél otthon semmivel csüccsenj le kreációs asztalunkhoz, ahol csudijó dolgokat készíthettek. Télapó is örül a meglepetéseknek. Biztosan tetszeni fog neki minden alkotás, rajz, amit tőletek kap.

Ezután járjátok körbe a hajó minden zeg-zugát. Akár merre néztek, mentek, mindenhol szuper dolgokba futhattok.

Társasjátékok és logikai játékok tömkelege, amik alig várják, hogy egy jót játszatok velünk. Vegyétek fel a versenyt animátorainkkal, akik alig várják, hogy egy jót játszhassanak a gyerekekkel vagy akár a szülőkkel is.

A totyogós korosztálynak is biztosítunk egy bébisarkot, ahol nyugodtan kúszhatnak-mászhatnak, zavartalanul játszhatnak.

Készíthettek Zokni Nyunya figurákat, csodás viaszképeket.

Pici cica is nagy izgalomban lesz aznap. Hiszen táncot fog tanítani a gyerekeknek. Riszáljátok a popsit, ugráljatok, kezeket a magasba és indul a buli!

A tombolát se hagyjátok ki! Nagyon szuper dolgok kis gazdái lehettek.

És természetesen a legfontosabb! Télapó mindenkinek készül ajándékcsomaggal.
 

Hisszük, hogy ez a nap igazán felejthetetlen lesz minden gyerkőc és szülő számára és ebben az élményben, hangulatban folytatódik az ünnepekre való hangolódás.
 

Várunk Benneteket december 3-án 9.30-tól a Batthyány tér MAHART 2-es kikötőjénél! A Budapest nevű hajót keressétek majd!

Picic cica fog várni Benneteket!

Jegyeket a rendezvény napján a helyszínen, vagy a jegy.hu online felületn tudtok vásárolni.

És ne feledjétek! Idén utoljára:
JÓ JÓ JÓ MINIMAX HAJÓ!!!!!!

Iratkozz fel hírlevelünkre!