2016-tól Minimax HAJÓZÁS A DUNÁN

A Duna Magyarország legnagyobb és legszebb folyója. A Duna által megfelezett főváros látványa a turisták egyik kedvenc képe. Már a rakparton ülve is szemet kápráztató a kilátás, hát még egy hajóról.

A Minimax Gyerekhajó tele van csodákkal. Képzeljétek csak el! A hajóteraszon álltok. Csukjátok be a szemeteket. Ugye Ti is érzitek? A nap melege kellemesen süti az arcotokat, miközben a lágy szellő simogat. Hallod, ahogy a sirályok, madarak szárnyaikat csattogtatják, ahogy a hatalmas dunai hajók fodros hullámokat hagynak maguk után. Aztán kinyitod a szemed. Kinyitod a szemed, és előtted a Parlament. Mosolyogva forogsz, hogy mindkét oldalt lásd. Nézd, az ott a Lánchíd vagy a Szabadság híd, Te sem gondoltad, hogy így néz ki alulról. Hűha, a Budai Vár, belegondolunk, mennyi történelmi emléke is van. Látod a Mátyás templomot, a Halászbástyát, mennyi csodálatos épület.

Egy pillanatra tekinteted a partra siklik. Sok apró valami mozog. Vajon mik lehetnek azok? Emberek? Hát én el sem hiszem. Ilyen picik? Olyanok, mint egy mese szereplői. Odaszaladsz a korláthoz, és óvatosan lenézel. De érdekes, látni lehet, ahogy az apró, fodros hullámok, finoman dobálják a hajót, mintha lovon ügetnénk.

A Minimax Gyerekhajó egy mesebirodalom, ahol a Mosoly uralkodik.  Most mondjátok meg, ki ne szeretne ebbe a csodálatos „országba” bepillantást nyerni? A koncert után indul útjára a hajó, és egy teljes órán át ámulhattok a látványban. Nem kell aggódni, ha esik az eső, az ablakra „tapadva” is ugyanolyan izgalmas látni az elsuhanó várost. 

Szeretet. Vidámság. Család. Barátok. Nevetés. Játék. Kreativitás. Szabadság. Fantázia. Zene. Tánc. Élmény. Látvány. Duna.

Ha a cikket elolvasva Te is tökéletesen eltudtad Magad képzelni a hajón, ha már szinte érezted azt a lágy dunai szellőt, és olvasás közben letörölhetetlen mosoly ült ki az arcodra, akkor ne habozz, Neked itt a helyed.

Ha még nem voltál, akkor böngészd végig az oldalunkat, nézd meg a következő időpontokat, kukkolj bele a galériákba.

Jegyinformáció: http://www.gyerekhajo.hu/jegyinformacio

Ha élményeidet, fotóidat szeretnéd megosztani velünk, akkor írj bátran az info@gyerekhajo.hu email címre. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!