Mosolygós fogacskák a Minimax Gyerekhajón

Fogtündér, Marci Fogmanó, Pici Cica és az Iszkiri Zenekar fergeteges bulija az októberi Minimax  Gyerekhajón!

Nagy sikerrel folytatódik Budapest egyik legnépszerűbb gyerek- és családi programja, a Minimax Gyerekhajó. Az október 16-i gyerekhajón a zenét az Iszkiri együttes szolgáltatja, velünk lesz a gyönyörűséges Fogtündér és barátja, Marci Fogmanó, aki a helyes fogápolásra tanítja majd a gyerekeket. A DM jóvoltából óriás társasjátékon játszhattok, melyből a fogápolás összes csínját-bínját megtanulhatjátok  és még ajándékcsomagot is kaptok. Az Iszkiri együttes írt is hozzá egy kis dalt is, Mosolygós fogacskák címmel, meghallgatjátok?

Indulás előtt félórával már a parton fényképezkedhettek Pici Cicával és Macikutyával, a hajón akár a kapitánnyal is. A kétórás önfeledt hajós kiránduláson megismerkedhettek a fővárosi dunai hajóút szépségeivel, elhajózunk a Vár előtt, a Lánchíd alatt, megcsodálhatjátok a Parlamentet is. Az időjárás sem szólhat közbe, hisz fedett hajón utazunk.

Az októberi hajón újdonságként zumba kids vidám bemutatójára és közös anya-lánya táncra is sor kerül. Imádni fogjátok!

Új lehetőség, hogy barátaiddal együtt megünnepelhetitek a szülinapod a hajón. Az ünnepelt különleges sztárja lehet a Minimax gyerekhajónak, a tortáról és a héliumos lufi eregetésről nem is beszélve!  

Gyere és hajózz ki velünk a Dunán, bulizz velünk és a Minimax sztárjaival! Az eseményen készült képek a rendezvény után ingyen letölthetőek a manofoto.hu oldalról.

Programbontás:

Október 16-án az Iszkiri zenekar koncertjével és számos izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyány térről 10 órakor.

Iratkozz fel hírlevelünkre!