Nyerj családi vitorlázást!

Nyerj családi vitorlázást!

Ha Minimax Gyerekhajó eseményéről van szó, akkor egy biztos: nem fogtok üres kézzel távozni. Garantáltan számtalan élménnyel és kalanddal lesztek gazdagabbak, nem csak ti, kis Manók, hanem szüleitek is egyaránt. Emellett a különböző ajándékokat sem szabad elfelejtenetek!

Nincs Minimax Gyerekhajó tombola nélkül, annyi szent! Emellett azokat a kis lurkókat sem szoktunk elfelejteni, akik esetleg nem voltak szerencsések a tombola sorsoláskor. Ők sem távozhatnak mosoly nélkül a hajóról, azért mindig kapnak valami kis apróságot, meglepetést.

Azonban idén nyáron egy még szuperebb kalanddal ajándékozunk meg Titeket, a tombola mellett!  A nyár során a Minimax Gyerekhajó rendezvényein regisztráló vendégek között, augusztus 5-én és 26-án, a Balatoni rendezvényeinken balatoni, családi vitorlázást sorsolunk ki 2-2 család számára.

Miért éri meg részt venni a nyereményjátékunkon?   

Megismerkedhettek a vitorlázás varázsával és szépségeivel, ami nem egy mindennapos kaland. A Magyar tenger vizén, a hullámok között, a napsütéssel körbezárva tölthetitek napotok egy részét, mosollyal az arcotokon, miközben a Balaton északi és déli partjának nevezzetességei vesznek körbe Titeket! Olyan élménnyel lesztek gazdagabbak, amit az óvoda- vagy iskolakezdéskor minden barátotoknak büszkén szeretnétek mesélni.

Ha érdekel Titeket a vitorlázás, és nem hátráltok meg az új és spontán élményektől, emellett van egy kis időtök egy gyorsan kitölthető regisztrációs lapra, akkor itt az idő!

Nem kell mást tennetek, csak kitölteni a már említett regisztrációs lapot a rendezvényen vagy akár otthon ülve regisztrálni a web oldalunkon és máris esélyetek van egy csodálatos élmény megnyeréséhez.

Fedélzetre fel! Pici cica már vár Titeket!

Legyetek szerencsések!

Tudjátok: Ha nem veszíthetek semmit, akkor miért ne?!

Várunk Benneteket csupa mókával és kacagással a Minimax Gyerekhajó fedélzetére! Legyeték részesei a tombolának, ahol értékes nyereményeket nyerhettek és az említett szuper kalandnak, amít ajándékba kínálunk nektek. Ne hagyjátok otthon a szerencsét sem, mert szükség lesz rá!

Következő időpontok: július 15. 22. 29. és augusztus  4. 5. 12 19. 26.

Addig is nem elfelejteni: Jó, Jó, Jó, Minimax Hajó!!!

Kincses Bettina

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!