Manó Fotóstudió

Számunkra a legfontosabb dolog munkák során, hogy a kismanók-családok vidám, megható, feleldhetetlen élményeit örökítsük meg. Stúdiónkban számtalan kellékkel és profi fotósokkal dolgozunk azon, hogy a legjobb pillanatokat kaphassuk lencsevégre. 


Tovább

Cukimamik.hu

Vidámság, naprakész tanácsok, szuper programok, újdonságok, reggeli mókás ébresztő gondolatok, kreatív játékok…


Tovább

Manóprogram

Egy hely, ahol mindent megtalál: naponta frissülő hírek, családi programok, játéktesztek, könyvajánlók, interjúk, izgalmas beszámolók, hajmeresztő érdekességek totyogó korosztálytól kiskamaszkorig. 


Tovább

Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája – a „nagyok” összetartó csapata a „kicsikért”. Bátor és tettre kész szülők, felkészült nevelési szakemberek a pedagógusoktól a gyermekorvosokig, pszichológusoktól, edzőktől, terapeutáktól konduktorokig és mentálhigiénés szakértőkig mindannyian a legfontosabb kérdésre keressük a választ. 


Tovább

Csodák Palotája

A Csodák palotája Magyarország egyik első és egyedülálló interaktív tudományos kiállítása, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik.


Tovább

Kolping Hotel

A teljesen megújult családbarát alsópáhoki Kolping Hotelben minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet. Az értékes pillanatoktól feltöltődve pedig nagyobb energiával vághatnak bele újra a közös élménygyűjtésbe.


Tovább

Tropicarium Budapest

A Tropicarium – a “cápás állatkert“, a világ minden tájáról érkező állatok hadával várja látogatóit az év minden napján. Az állatkert lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, aprómajmocskák, szabadon repkedő madarak, és több ezer színes halfajképviselője, no meg a tengerek „nehézfiúinak” számító cápák is. 


Tovább

Csillagvizsgáló - Balatonfűzfő

Ki ne szeretné tüzetesebben is megvizsgálni, figyelni, tanulmányozni a csillagokat, a bolygókat, a holdat, .....

Igazi tudományos és kúlturális program kicsiknek és nagyoknak.


Tovább

McDonald's Siófok-Veszprém

Hajókázás után biztosan megéhezik a család. A McDonald's siófoki és veszprémi éttermében garantáltan jól lehet lakni. Ha a rendezvény alatt vásárol tombolát és kihúzzák a számot nyereményként 1 db Happy Meal menü már biztosan a pocakba kerül.


Tovább

Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja! Télen-nyáron 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Bel- és kültéri élménymedencék, úszómedence, családi csúszdák, hegyi folyó, szörf és búvárkodás, valamint szaunavilág várja a látogatókat.


Tovább

Társasjátékrendelés.hu

Miért éppen játék? Miért pont társasjáték? Egy jó társaságban nincs is jobb mint játszani. A játék segít, hogy örök gyerekek maradjunk. A tarsasjatekrendeles.hu törekszik a legjobb minőségre, játékra, ami garantálja az élményt. 


Tovább

Játéktenger

Fogja ki a legjobb játékokat a Játéktengeren!


Tovább

Játékbolt.hu

A JatekBolt.hu játék web áruházban több ezer különböző, klasszikus és vadonatúj készségfejlesztő, kreatív és szórakoztató játék közül válogathat. A játékok akár két munkanapon belül  kiszállításra kerülnek a megrendeléstől számítva! Folyamatosan bővülő készlet, állandó akciók és nyereményjátékok!


Tovább

Crayola

Az első meghúzott vonal legyen ugyanolyan fontos, mint az első kimondott szó, az első megtett lépés!!! CRAYOLA termékek NAGYSÁGA AZ EGYSZERÜSÉGÉBEN rejlik, hogy szinte minden 1-6 éves korig kifejlesztett terméke szülő barát - kimosható, lemosható és felújítható.


Tovább

Piatnik

A Piatnik játékok fejlesztése során nagy hangsúly kerül a minőségre,játszhatóságra, a játékélményre és a szórakoztatásra, de ezek mellett kiemelt fontosságot kap a tanulás, az ismeretek bővítése vagy a készségek fejlesztése is. 


Tovább

Keller&Mayer

Bogyó és Babóca, Boribon, Kipp-Kopp és Rumini. Ki ne ismerné ezeket a neveket? A Keller & Mayer eme gyönyörű, magyar játékok megálmodója és forgalmazója. Ezek a termékek játékosan fejlesztik a gyerkőcök memóriáját, figyelmét, kézügyességét, kreativitását.


Tovább

Smart Games

A mai világban nagyon nehéz a technika mellett jó játékokkal lekötni a fiatal generációt. A Smart Games játékok kialakításának, arculatának, praktikusságának köszönhetően ezekkel a logikai játékokkal garantáltan leköthető a gyerekek figyelme, kezükbe véve a játékot jó pár órára. 


Tovább

Tessloff és Babilon

Mi MICSODA, Suli Plusz, LOGICO , Tükörcicák – ugye ismerős könyvek? Mind a Babilon Kiadóban készül, a gyerekek nagy örömére. A Babilon az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető kiadója. 


Tovább

Izgiland Játszóház

Az Izgiland játszóház, 0-99 éves korig 2000 nm-en nyújt önfeledt kikapcsolódást az egész családnak! Népszerűsége nem véletlen, hiszen a számos egyedi és izgalmas játék, a játszóház számtalan szolgáltatása, hangulata, a belépő és rendezvények ára egyedülálló a piacon.


Tovább

Jegy.hu

Jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint az InterTicket értékesítési partnereinél: 350 jegyirodában országszerte és mintegy 40 további weboldalon.


Tovább

Mahart Passnave

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a legnagyobb múlttal rendelkező személyhajózási vállalkozás Magyarországon. A hazánkban közel 120 éve létező vízi személyszállítás elsősorban a Dunára, mint nemzetközi vízi útra összpontosul.


Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre!